Hulp nodig? +32 11 72 71 66
80 % van de vochtproblemen opgelost met nieuw product!

80 % van de vochtproblemen opgelost met nieuw product!

Als wetenschappelijk onderzoek aantoont dat 80 % van alle vocht en schimmel problemen veroorzaakt worden door een gebrekkige waterdichting ter hoogte van het maaiveld, dan zou het zeer interessant en nuttig zijn om hiervoor een eenvoudig product te kunnen krijgen.
Zoals aangetoond en bewezen wordt is niet het capillair optrekken van vocht maar het horizontaal binnenlopen van hemelwater doorheen de muren, ter hoogte van de maaiveldzone, de grootste oorzaak van alle vochtproblemen in onze woningen.
Reaxyl Base-X 2K kan je eenvoudig aanbrengen aan de buitenzijde van de woning, onder de maaiveldzone ( dit is de eerste 20-30 cm onder het maaiveld of de verharding). Na een droogtijd van 2 tot 3 maanden zijn de problemen met vocht en schimmel dan volledig opgelost, behalve natuurlijk derde oorzaken.

De hoofdoorzaak voor een koude vloer is het horizontaal insijpelen van regenwater. Ook dit verdwijnt na het afdichten van de maaiveldzone.
Hiermee bespaart men bovendien nog eens 20 – 30 % op de verwarmingskosten, waardoor de ingreep een bijzonder positief prijskaartje heeft en uiteindelijk CO² negatief is.

Je verdient er flink aan en je draagt het nodige bij voor een beter klimaat.
Het product Reaxyl Base-X 2K is tevens oplosmiddelvrij en recycleerbaar.